Onze showroom is altijd dichtbij

MH Vloeren is hét adres voor het bestellen van jouw nieuwe vloer. We bieden je topkwaliteit en onze jarenlange ervaring maakt ons specialist in het leggen en afwerken van vloeren.

Showroom Echt

Het kiezen van een nieuwe vloer is belangrijk. De kwaliteit van de vloer, maar ook het vakmanschap van de vloerenlegger maken het verschil. Laat je daarom adviseren door een vloerenspecialist. In de showroom van MH Vloeren vind je de laatste trends op het gebied van vloeren, ook kun je de kwaliteit van onze vloeren zelf voelen en geven we je advies op maat. Ben je altijd druk, alleen beschikbaar buiten de openingsuren van onze showroom of lukt het simpelweg niet om onze showroom te bezoeken? We hebben de oplossing!

Mh Vloeren bus

Geen tijd? Wij hebben een showroom die rijdt!

Wij komen naar jou toe

Maak nu een afspraak en onze mobiele showroom komt bij jou langs. Thuis, op kantoor of bij jou in de winkel. Onze vloeren komen naar je toe zonder dat jij er zelf de deur voor uit hoeft!

Ontvang direct een offerte

Heb je dé perfecte nieuwe vloer gevonden? Op basis van je wensen stellen we ter plekke een vrijblijvende offerte voor je op.

Maak een keuze uit de vele mogelijkheden

De talloze voorbeelden die we meebrengen zorgen zeker voor inspiratie. Je kunt de vloeren voelen, met elkaar vergelijken en meteen zien of ze bij jouw interieur passen. We voorzien je graag van advies om een goede keuze te maken.  

Room visualizer
Door middel van onze room visualizer kunnen wij die vloer waar jouw voorkeur naar uitgaat digitaal tonen, zodat je een beeld hebt hoe het in de praktijk eruit gaat zien.

Wat we doen bij MH vloeren

MH Vloeren is jouw vloerspecialist Wanneer het aankomt op jouw nieuwe vloer hebben wij één duidelijk doel:
leveren van een uitstekend eindresultaat.

MH Vloeren aan het werk

Vloeren leggen

Een mooie vloer laat je natuurlijk leggen door een professional. Vakmanschap zorgt voor een perfect eindresultaat, waardoor je lang plezier zult hebben van je nieuwe vloer.

148264388_1314856718881842_991525010654218513_n

Voorwerk & Afwerking

Bij voorwerk van een vloer kun je denken aan onder andere egalisatie.
Nadat een vloer gelegd is zorgen wij voor een uitstekend afwerking resultaat

Vloerrenovatie met houten panelen

Traprenovatie

Wil je een trap een nieuwe, frisse uitstraling geven dan kies je natuurlijk voor traprenovatie door MH Vloeren.

vloerrenovatie-mh-vloeren

Vloerrenovatie

Vervanging is niet altijd nodig. Een vloer kan soms best nog een ronde mee. Door de beschadigde of versleten vloer te herstellen of renoveren ziet deze er weer uit als nieuw.

Welke producten bieden wij aan?

Er is een passende vloer voor iedere stijl en ieder budget. Maak kennis met de verschillende vloersoorten waarvoor je bij MH Vloeren aan het juiste adres bent.

Klanten beoordelen ons met een 9,5

Plinten plak van Meister
Kevin en Mirnes - MH Vloeren

Nu een afspraak inplannen met MH Vloeren

Nieuwe vloer kiezen vanuit je luie stoel.

Wij komen naar jou toe. We brengen meer dan genoeg inspiratie mee om je te helpen een goede keuze te maken.

Brede keuze in vloeren

We bieden je een uitgebreide keuze in vloersoorten en stijlen. In onze ruime collectie kun je dan ook zeker een vloer vinden die voldoet aan al je wensen en eisen.

Zie zelf of de vloer bij je interieur past.

Op locatie kun je de vloeren met eigen ogen zien, voelen en ervaren. Je weet dus zeker dat de vloer helemaal bij jouw interieur past.

Ontvang direct een offerte

Heb je dé perfecte vloer gevonden? We stellen met alle plezier een offerte voor je op.