Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Beton ciré badkamer

Beton ciré is perfect voor in de badkamer en kan daarnaast worden toegepast op vloeren, wanden en zelfs als aanrechtblad. Het materiaal geeft elke ruimte een frisse en natuurlijke uitstraling. Bovendien is het zeer eenvoudig schoon te houden.

Cementgebonden met hars en watervast

Dit materiaal is uitermate geschikt voor vochtige omgevingen zoals de badkamer. Het is cementgebonden, vermengd met hars en volledig watervast. Door het stuken en schuren krijgt het een unieke uitstraling en karakter. Combineer het met frisse kleuren en fijne materialen voor een unieke ervaring.

Onderhoudsvriendelijk en fraai

Beton ciré in de badkamer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Na het aanbrengen vergt het nauwelijks onderhoud. Maak het eenvoudig schoon met een zuurvrij schoonmaakmiddel om de structuur te behouden. Het voegloze karakter voorkomt schimmelvorming, wat het zeer hygiënisch maakt. Daarom wordt het ook vaak gebruikt voor aanrechtbladen. Vuil en bacteriën hechten zich niet aan het met speciale coating behandelde oppervlak, wat zorgt voor een schone en hygiënische omgeving.

Aantrekkelijke prijzen bij MHvloeren

Bij MHvloeren kun je dit materiaal voor de badkamer aanschaffen tegen aantrekkelijke prijzen. Door te kiezen voor ons, ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Professionele installatie door MHvloeren

Laat het aanbrengen door de specialisten van MHvloeren. Onze professionals zorgen voor een perfecte afwerking, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen. Het is geen verrassing dat steeds meer mensen kiezen voor dit materiaal in de badkamer. Na installatie door onze experts heb je jarenlang plezier van je badkamer zonder zorgen over onderhoud.

Verschillende hardheden en kleuren

Het is verkrijgbaar in verschillende hardheden en kleuren, waardoor maatwerk mogelijk is. Dit maakt dat aanbieders het tegen diverse prijzen aanbieden. MHvloeren biedt niet alleen dit materiaal voor de badkamer, maar ook kwalitatieve en betaalbare laminaat- en PVC-vloeren. Daarnaast kunnen we je parketvloer bij slijtage en schade een tweede leven geven door de vloer te schuren en te lakken. Reden genoeg dus om eens een bezoek te brengen aan MHvloeren.