Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

DIENSTEN

Vloeren leggen

Bij MH Vloeren ben je niet alleen aan het juiste adres om een nieuwe vloer op maat te bestellen, wij helpen je ook helpen met het leggen en de afwerking van jouw vloer.

Laat je vloeren leggen door MH Vloeren

Als je een vloer van parket, PVC, laminaat of Beton-Ciré laat leggen gaat deze langer mee als je kiest voor een professional. MH Vloeren heeft de kennis en de expertise om je vloer op een duurzame manier te leggen. Bovendien weten wij alles over renovatie en het onderhoud van vloeren. Vraag ons om advies, of laat je vloer door ons onderhanden nemen.

Door de vloer direct goed uit te meten en af te snijden, garanderen wij dat de druk egaal verdeeld is. Het parket is dus mooi vlak. Wij houden daarbij rekening met vocht of temperatuurverschillen en geven wat speling voor uitzetten.

Onze vakbekwame specialisten hebben jarenlange ervaring in het leggen en onderhouden van vloeren. Bekijk hier een selectie van de vloerprojecten die wij hebben uitgevoerd.

Previous slide
Next slide

Wij leggen en onderhouden een brede selectie vloeren

Onze vloeren zijn van topkwaliteit. We voeren enkel premium merken welke de kwaliteit van de vloer garandeert. Van visgraat, PVC, laminaat, parket of Beton-Ciré, wij hebben de vakmensen om jouw huis op te knappen.

Hulp nodig bij het leggen van jouw vloer?

Heb je een mooie nieuwe beton-ciré vloer, houten vloer, kurkvloerlaminaatvloer, parketvloer of PVC vloer uitgekozen? En heb je hulp nodig bij het leggen van de vloer? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!