Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Onze projecten

Wij hebben veel organisaties van prachtige vloeren voorzien. Bekijk hier enkele voorbeelden ..
Zakelijke projecten

Een overzicht van onze zakelijke projecten.

Wika Benelux kantoorpand

“Wij zijn verheugd de succesvolle oplevering van de PVC vloer bij Wika Benelux aan te kondigen. Dit project is vlot en volgens de hoogste normen uitgevoerd, waardoor een kwalitatieve en duurzame vloeroplossing is gerealiseerd die perfect aansluit bij de eisen en esthetiek van Wika Benelux. Dank voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in onze diensten.”

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Maart 2024
340 m2
PVC Vloer

Wika

Picnic kantoor - Roermond

Het aantal Picnic locaties wordt flink uitgebreid in Nederland. We hebben hier een mooie hoge kwaliteits PVC vloer gelegd van het merk Vivafloors.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
110 m2
PVC Vivafloors

PicNic logo

The DOC in Weert

The DOC is in staat om ondernemingen een stap verder te brengen, door drukke perioden heen te helpen, werkend vanuit de doelstelling om de klant “volledig te ontzorgen”. We hebben voor het nieuwe kantoor van The Doc een mooie mFLOR PVC vloer mogen leggen in visgraat structuur.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
426 m2
PVC Visgraat van mFLOR

the doc

Het Forum in Roermond

Het Forum in Roermond het uitermate geschikt voor evenementen, beurzen en vergaderingen. In de grote hal moeten diverse evenementen kunnen plaatsvinden, en dat vraagt natuurlijk om een hoge kwaliteitsvloer die veel kan verdragen. We hebben samen met Het forum gekozen voor een stevige PVC vloer van het merk Therdex.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
500 m2
PVC van Therdex

het forum

Cafe de Kade in Roermond

Cafe de Kade in Roermond is een gezellig eetcafe gelegen in hartje Roermond, aan de mooie Roerkade. Ze onderscheiden zich door de heerlijke menukaart welke bestaat uit kleine gerechten om te delen met je tafelgenoten en een aantal grotere gerechten. Cafe de Kade staat ook bekend om de cocktails, speciaalbieren en het mooie terras aan de Roer. In de late uurtjes weet het uitgaanspubliek ons ook te vinden. We hebben voor dit mooie cafe een nieuwe visgraat PVC vloer mogen leggen.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
50 m2
PVC van mFLOR

Kade logo

Van der Valk

Restaurant van der Valk is niet meer weg te denken in Nederland. In elke grote stad vind je een van de mooiste, stijlvolste hotels. Bij van der Valk ben je altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit spullen. Dat is ook de reden dat men gekozen heeft om een mooie nieuwe beton-cire vloer te laten leggen door MH Vloeren.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Augustus 2022
140 m2
Beton Cire

Van der Valk

Geboortegift

Geboortegift is de grootste leverancier van luiercadeaus in Europa. Het succes van Geboortegift heeft ervoor gezorgd dat ze vanaf 1 september 2023 een grote showroom hebben geopend in Weert. Wij hebben hiervoor een mooie tegel PVC vloer mogen verzorgen. Nadat we de vloer geegaliseerd hebben, wat het maken van de PVC vloer snel gedaan. We hebben de vloer afgewerkt met mooie hoge plinten.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

September 2023
150 m2
PVC tegel vloer

Geboortegift

Brasserie de Lus

Bij Brasserie de Lus in Lisse hebben we een prachtige transformatie mogen realiseren. Met het leggen van 200m2 hoogwaardige PVC kreeg de ruimte een moderne, maar tevens warme uitstraling die perfect past bij het karakter van de brasserie. Aansluitend hebben we 200m2 Beton-Cire toegepast, wat zorgt voor een robuuste en eigentijdse touch. Deze combinatie van materialen geeft Brasserie de Lus een unieke en uitnodigende sfeer, waar gasten zich ongetwijfeld welkom zullen voelen.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

September 2023
2x 200m2
PVC vloer & Beton Cire

lus logo

Eyckholt Beheer B.V. Roosteren

De prachtige PVC-vloer die bij Eyckholt Beheer BV in Roosteren is gelegd, vormt een uitmuntend staaltje van moderne vloertechniek. Het visgraatpatroon is een knipoog naar klassiek parket, maar met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC. De toevoeging van een sierlijke bies en band rondom geeft de vloer een exclusieve uitstraling en benadrukt de grenzen van de ruimte. De rijke textuur en de subtiele kleurnuances van de planken verrijken de algehele sfeer en brengen een gevoel van verfijning en warmte in het interieur.

Datum oplevering:
Oppervlakte:
Type vloer:

Oktober 2023
200m2
Visgraat PVC vloer met band en Bies. 

Kasteel Eyckholt Beheer