Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Gietvloer Limburg

Ook als je het bijzonder hygiënische gietvloer in Limburg aan wilt brengen is MH Vloeren je partner. Een gietvloer geeft een huiselijke en natuurlijke sfeer aan je woning en geldt als een bijzonder moderne en stijlvolle afwerkingstechniek.

Heel erg sterk en gemakkelijk met water schoon te houden

Een gietvloer is sterk en gemakkelijk met water schoon te houden. Het is prima bestand tegen weer en vocht en daarom ook prima geschikt voor in elke ruimte, zoals de badkamer. MH Vloeren geldt al jarenlang als specialist op het gebied van gietvloeren. Al jarenlang wordt door de specialisten uit Roermond gietvloeren aangebracht met louter tevreden klanten als resultaat.

Steeds meer mensen onderkennen de toegevoegde waarde van gietvloeren

De voordelen van gietvloeren zijn talrijk en steeds meer mensen zien de toegevoegde waarde ervan in. En toegevoegde waarde biedt het zeker. Zo helpt het de hygiëne in de badkamer te waarborgen om het simpele feit dat bacteriën zich niet hechten aan de vloer. Ook voor bedrijven is gietvloer je meer dan uitstekend van dienst. Het waterafstotend materiaal is perfect tegen schimmels om maar eens iets te noemen. Gietvloer staat gewoon overal erg goed, of dat nou de hal is, je stijlvolle huiskamer of in de vergaderzaal. Gietvloer is eenvoudig schoon te houden en bovendien is gietvloer zo goed als onderhoudsvrij.

Gietvloer biedt een moderne uitstraling

De vakmensen van MH Vloeren kunnen je alles vertellen over gietvloeren en kunnen het daarnaast voor je aanbrengen. Zo kunnen ze je bijpraten over de teint en de coating die in jouw specifieke situatie het best toegepast kan worden. Het is bijzonder verstandig om gietvloeren door specialisten aan te laten brengen omdat het aanbrengen specifieke kennis vereist. MH Vloeren heeft die kennis in huis en weet als geen ander dat gietvloeren mits goed aangebracht uitstekende coating biedt en veel langer meegaat. Gietvloeren geeft elke ruimte in je woning een moderne en zeer frisse uitstraling. Gietvloer geeft de ruimtes in je woning bovendien een moderne uitstraling, zeker als de muren en vloeren mooi strak afgewerkt zijn door de specialisten van MH Vloeren.

Ook voor PVC- en laminaatvloeren naar MH Vloeren

Behalve voor gietvloeren kun je bij MH Vloeren in Roermond ook terecht voor parketvloeren, PVC vloeren en laminaatvloeren. MH Vloeren beschikt over een sterk team van vloerenleggers en biedt bij elke vloer een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Heb je slijtage of beschadiging aan je parketvloer? Laat de experts van MH Vloeren je parketvloer dan schuren en lakken. In dat geval word je vloer weer als nieuw. Bovendien bespaart je dit behoorlijk wat geld. Het laten opknappen van de vloer door MH Vloeren is altijd voordeliger dan het kopen van een nieuwe vloer.