Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

PVC vloer betonlook

PVC vloeren betonlook

Ben jij een liefhebber van PVC vloeren met betonlook? Dan ben je bij MH Vloeren aan het juiste adres! In ons assortiment vind je veel verschillende vloeren om uit te kiezen, waaronder diverse PVC vloeren. PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. Het materiaal is relatief gemakkelijk te produceren en te bewerken, waardoor de vloeren van PVC goedkoop in aanschaf zijn. De PVC vloer heb je in allerlei soorten en maten, zo kun je bijvoorbeeld ook voor een PVC vloer met houtlook kiezen.

Bij MH Vloeren kun je PVC vloeren met betonlook bestellen, om deze vervolgens door onze vakmensen aan te laten leggen. Wij zorgen ervoor dat jij trots kunt zijn op het fundament van je woonruimte. Aangezien de vloer veel invloed heeft op jouw woning in zijn geheel, is het van belang dat de vloer op jouw wensen aansluit.

Waarom PVC vloeren leggen?

In talloze woningen kun je PVC vloeren met betonlook terugvinden. Ook andere soorten vloeren van PVC zijn zeer populair. Wat deze vloeren nou zo aantrekkelijk maakt? Om te beginnen zijn de PVC vloeren prijzen zeer aantrekkelijk. Daarnaast zijn de vloeren ook relatief eenvoudig te onderhouden. Omdat de vloer een gladde structuur heeft, is het gemakkelijk om de vloer te vegen of om stof te zuigen.

De PVC vloeren met betonlook kunnen goed tegen vocht. Let er wel op dat je geen reinigingsmiddel gebruikt tijdens het schoonmaken, aangezien dit de vloer kan beschadigen. Een vloer van PVC heeft een relatief lange levensduur en gaat doorgaans langer mee dan een vloer van laminaat bijvoorbeeld. Beschadigt er toch een stuk vloer? Dan kun je de vloer eenvoudig in stroken laten vervangen, waardoor niet de gehele vloer vernieuwd hoeft te worden.

Een ander voordeel van de PVC vloeren met betonlook, is het feit dat deze vloeren geluiddempend zijn. Woon je in een bovenwoning? Dan is het verstandig om voor een geluiddempende vloer te kiezen. Ook wanneer je geen bovenwoning bezit, kan het wellicht prettig zijn om een geluiddempende vloer aan te leggen.

PVC vloeren met betonlook zijn overigens ook een uitstekende keuze als je vloerverwarming in huis hebt. PVC vloeren nemen namelijk snel de omgevingswarmte over. Hierdoor wordt de vloer ontzettend snel warm. Bovendien kan de vloer goed tegen de warmte. Het is alleen van belang dat de vloer ook met de juiste lijm wordt aangebracht. Als de lijm goed tegen de warmte kan, voorkom je dat de vloer loslaat. Bij MH Vloeren gebruiken we lijm van hoge kwaliteit, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor dit probleem als wij je vloer aanleggen.

Wil jij ook graag PVC vloeren met betonlook in huis?

PVC vloeren met betonlook zien er dus prachtig uit, maar daarnaast hebben de vloeren nog veel meer voordelen. WIl jij graag ook dat jouw woning mooie PVC vloeren met betonlook krijgt? In dit geval verzorgen wij van MH Vloeren graag de levering en de aanleg van jouw nieuwe vloer! Ben jij benieuwd naar ons assortiment of heb jij nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren je graag.