Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

PVC Vloeren Echt

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

PVC vloer Echt

De PVC vloer is aan een indrukwekkende opmars bezig, een opmars waaraan voorlopig ook geen einde lijkt te komen. Een dergelijke vloer biedt ook nadrukkelijk een aantal voordelen, waarvan dus steeds meer mensen overtuigd lijken te raken. Regeren is vooruitzien; en dus waren wij al heel lang de specialist op het gebied van de PVC vloer in Echt.  Al voor de vloer zo in opmars kwam, iets dat nu nog steeds het geval is. Als specialist in de PVC vloer bieden we alles wat deze vloer zo aantrekkelijk maakt, naast uiteraard andere soorten vloeren die we bieden en een meer dan uitstekende legservice.

De aantoonbare voordelen van een PVC vloer

Dat de PVC vloer echt in opmars is, is niet zo verwonderlijk eigenlijk want de vloer biedt nogal wat voordelen. Dat voordeel zit niet in de aankoopprijs, want die ligt soms nog iets hoger dan de prijzen van andere vloeren. Een van de grootste voordelen is wel het feit dat de vloer onderhoudsarm is. Stofzuigen en een vochtige doek doen al heel erg veel. Sterk punt van de PVC vloer is dat er sprake is van uitstekende geluidsisolatie. Dat is ook meteen de reden dat je een vloer van PVC zo vaak terugziet in appartementen en tussenwoningen. De buren hebben door de geluiddempende kenmerken zelfs geen overlast van de hinderlijke loopgeluiden.

Telkens weer die warme uitstraling

Bij PVC Vloer Echt vind je alle soorten en maten PVC vloeren, die gemeenschappelijk hebben dat ze steeds voor een warme uitstraling zorgen. Bij een dergelijke vloer is daarnaast de plakplint ook niet nodig, de vloer wordt namelijk strak tegen de muur gelegd. PVC vloeren zijn vochtbestendig en daarom laat je de vloer ook in de badkamer leggen én hebben daarnaast een veel langere levensduur. Bovendien kun je die delen die wel met beschadiging te maken krijgen, eenvoudig in delen verwijderen. PVC Vloer Echt biedt deze veelzijdige vloer in allerlei kleuren, waarvan grijs, naturel, (donker)bruine tinten, betonlook, zwarttinten en roodbruine tinten erg populair zijn.

Reinigen, schuren en lakken

De PVC vloer is er in een patroon van stroken of tegels en met en zonder V-groef. Ook de dikte kan variëren van 2 tot 6,5 millimeter en de vloer is te lijmen of te klikken. Bij PVC Vloeren Echt vind je overigens meer dan de vloer van PVC alleen. Zo werken we met beton ciré en ben je ook voor parketvloeren en laminaatvloeren bij ons aan het juiste adres. Beton ciré is de moderne en trendy afwerkingstechniek voor wanden, vloeren en meubels. Het bied je huis een huiselijke en ook natuurlijke sfeer. Bovendien is het bestand tegen weer en vocht en dus ook geschikt voor elke ruimte. Bij ons ben je ook aan het juiste adres als je parketvloer beschadigd is. Nadat we de vloer gereinigd hebben, hebben geschuurd en hebben voorzien van een laag olie of lak, dan is de vloer niet van nieuw te onderscheiden. Tenslotte: een goede en mooie vloer laat je leggen. Het zou immers zonde zijn als het op dat onderdeel mis zou gaan. Ook voor het op vakkundige wijze leggen van de vloer ben je hier aan het juiste adres.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]