Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Leggen

PVC vloeren leggen

Denk jij erover om PVC vloeren te leggen? PVC vloeren leggen is zeker geen slecht idee. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om dit type vloer in huis aan te leggen. Dit omdat de PVC vloer een groot aantal voordelen heeft. Om te beginnen kan de uitstraling van de vloer enorm variëren. De uitstraling van je vloer heeft veel invloed op de uitstraling van de gehele woning. Vind jij een houten vloer doorgaans erg mooi? Een PVC vloer met houtlook kan er zeer realistisch uitzien en veroorzaakt dezelfde warme sfeer in huis! Liever een betonlook? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. PVC is relatief eenvoudig te bewerken, waardoor de uitstraling van het materiaal enorm kan verschillen. Bovendien is PVC vloeren leggen dankzij deze eigenschap ook vrij goedkoop in vergelijking tot het leggen van veel andere vloersoorten.

Andere redenen om PVC vloeren te leggen

De uitstraling en de prijs van je vloer zijn factoren die zwaar meewegen, maar daarnaast zijn er nog meer redenen om voor de PVC vloer te kiezen. Zo is deze vloer bijvoorbeeld zeer eenvoudig schoon te maken, dankzij de gladde structuur. Een dweil en water is voldoende om stof en vuil te verwijderen. Houd er wel rekening mee dat je beter geen bijtende schoonmaakmiddelen kunt gebruiken, omdat deze de vloer kunnen aantasten. Een PVC vloer leggen op vloerverwarming is ook zeker geen slecht idee. Deze vloer neemt de warmte namelijk eenvoudig op. Bovendien kan de vloer goed tegen de warmte. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de lijm hier ook tegen bestand moet zijn.

 

Vinden jij en je medebewoners het verschrikkelijk om een ander te horen lopen als je op bed ligt? In dit geval zijn PVC vloeren ook een uitstekende optie, aangezien deze vloeren geluiddempend zijn. Hierdoor zijn de vloeren ook ideaal wanneer je onderburen hebt. Op deze manier beperk je geluidsoverlast.

PVC vloeren zelf leggen en lijmen?

PVC vloeren leggen is relatief eenvoudig, maar desondanks raden we je aan om dit aan echte vakmensen over te laten. Wanneer de vakmensen van MH Vloeren een PVC vloer voor je aanleggen, kun je zeker zijn van een vloer die lang meegaat. Bovendien oogt de vloer ook strakker als deze op de juiste manier wordt aangelegd. Bij MH Vloeren werken we uitsluitend met materiaal van hoge kwaliteit, waardoor jij nog lang kunt genieten van je prachtige PVC vloer.

Een reparatie nodig?

Alhoewel PVC vloeren leggen vrij goedkoop is, is het niet altijd noodzakelijk om een nieuwe vloer te bestellen. Heb jij al een PVC vloer die beschadigd is of deels versleten is? Je kunt een PVC vloer in delen vervangen, waardoor de reparatie relatief goedkoop is. Overigens is ook dit een goede reden om voor de PVC vloer te kiezen.

 

Heb jij een reparatie of een nieuwe vloer nodig? In beide gevallen kun je contact opnemen met MH Vloeren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jij binnen een korte tijd weer een prachtige vloer hebt. Benieuwd naar de prijs? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.