Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Visgraat

PVC vloeren visgraat

Ben jij op zoek naar een mooie PVC vloer? In dat geval heb je ontzettend veel mogelijkheden. PVC is namelijk relatief eenvoudig te bewerken, waardoor de vloeren allerlei verschillende stijlen kunnen hebben. PVC vloeren visgraat zijn een fantastische keuze. De visgraat structuur zorgt ervoor dat een vloer vrij luxe oogt. Uiteraard is dit ook een kwestie van smaak. Wanneer jij een liefhebber bent van PVC vloeren met houtlook, zijn PVC vloeren visgraat geen slechte keuze. Deze vloeren stralen namelijk veel warmte uit. Daarnaast houden de vloeren ook letterlijk warmte vast. Om deze reden wordt de PVC visgraat vaak met vloerverwarming gecombineerd. Ben jij op zoek naar een PVC visgraat inclusief leggen? In dit geval ben je bij MH Vloeren aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn in staat om de vloer op professionele manier te leggen. Hierdoor oogt de vloer strak en blijft deze ook langer mooi.

De belangrijkste voordelen van PVC vloeren visgraat

PVC vloeren visgraat zijn populair vanwege de uitstraling. Toch is dit niet de enige reden dat er vaak voor deze vloeren gekozen wordt. De prijs van de PVC vloer is relatief laag. Dit terwijl een PVC vloer een zeer realistische houtlook kan hebben. Ook is de vloer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. PVC vloeren visgraat hebben een gladde structuur, waardoor het eenvoudig is om de vloer te reinigen.  Ook zijn deze vloeren geluiddempend. Dit is ideaal als je een bovenwoning hebt.

 

Als je een PVC vloer hebt, is het aan te raden om zonder schoenen door het huis te lopen. De PVC vloer is namelijk iets krasgevoeliger dan laminaat bijvoorbeeld. Toch heeft PVC nog een groot voordeel, je kunt de PVC stroken visgraat namelijk eenvoudig vervangen. Hierdoor hoef je dus slechts een deel van de vloer te vervangen indien deze beschadigd is.

Wat betaal je voor een PVC vloer?

Ben jij benieuwd naar de prijzen van PVC vloeren visgraat? Dit is van verschillende factoren afhankelijk. Om te beginnen is het oppervlak van belang. Hoe groter de vloer, hoe meer je betaalt. Bovendien heeft ook het soort PVC vloer invloed op de prijs. Er zit kwaliteitsverschil tussen de vloeren en bovendien kan de uitstraling ook enorm verschillen. Bij MH Vloeren kun je altijd zeker zijn van een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Ben jij benieuwd naar de exacte prijs die je voor een nieuwe vloer betaalt? In dit geval kun je het beste contact met ons opnemen. Vervolgens maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je.

Waarom MH Vloeren?

Als jij op zoek bent naar een bedrijf met veel ervaring in PVC vloeren visgraat, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé vloerenspecialist van Roermond en omgeving. Behalve dat je bij ons een scherpe prijs betaalt, wordt de vloer ook door vakmensen met veel ervaring gelegd. Zowel met het aanleggen als repareren van vloeren hebben wij veel ervaring. Bovendien hebben wij een ruim assortiment, waardoor er altijd een vloer tussen zit die goed bij jou en je woning past.