Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Roermond

Houten vloeren, parketvloeren en laminaatvloeren in Roermond en omgeving

Parket vloer leggen in Roermond en omgeving

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer die meer warmte en sfeer brengt in jouw woning in Roermond? Laat dan een fraaie parket vloer leggen door de specialisten van MH Vloeren. Want, of je nu in een nieuwbouwwoning of in een historisch pand in de binnenstad woont, wij beschikken over de expertise om in elk huis een parket vloer te leggen. Uiteraard is het ook mogelijk om in een kantoor of winkelpand een duurzame parket vloer te leggen. Wat jouw woonstijl ook is, met parket haal je een kwaliteitsvloer in huis waar je vele jaren van zult genieten. De opties op het gebied van parket vloeren zijn talrijk. Wij vertellen je er graag alles over.

Jouw bestaande parket vloer weer als nieuw

Ligt er in jouw huis in Roermond al een parket vloer, maar is deze dringend aan een professionele opknapbeurt toe? Schakel dan onze specialisten in om de oude parket vloer te schuren en opnieuw af te werken met lak, was of olie. Een bestaande parket vloer schuren is altijd veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe vloer. De experts van MH Vloeren nemen het parket grondig onder handen en werken naden en scheuren vakkundig weg. Ze laten jouw kamer weer schoon en netjes achter mét een parket vloer die weer in topconditie is.

Het vertrouwde adres in Zuid-Limburg voor Beton Ciré

Behalve een parket vloer leggen of een parket vloer schuren, zijn wij ook gespecialiseerd in het afwerken van vloeren en wanden met Beton Ciré. Deze trendy techniek wordt door ons al een aantal jaren succesvol toegepast in Roermond en omstreken. Beton Ciré is waterafstotend en is daarom ideaal om toe te passen in badkamers en keukens. Ook in alle andere ruimtes van jouw huis of bedrijfspand kan deze coating uitstekend worden gebruikt. Beton Ciré geeft een verrassend resultaat en heeft bovendien heel weinig onderhoud nodig. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.