Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Vloeren Echt

Bij Vloeren Echt ben je aan het juiste adres als het gaat om het laten leggen van vloeren, voor trendy beton ciré, parketvloeren, vloeren van PVC en laminaatvloeren. Bij Vloeren Echt koop je altijd duurzame vloeren met een trendy uitstraling en van de beste kwaliteit. De meeste vloeren zijn zo goed als onderhoudsvrij. Echt Vloeren staat bekend om de uitstekende service en biedt tal van toepassingsmogelijkheden. Bovendien maken de specialisten je duidelijk dat je bij slijtage of beschadiging van je huidige vloer niet meteen een nieuwe vloer hoeft aan te schaffen.

De mooiste vloeren en het beste advies

Behalve de mooiste vloeren biedt Vloeren Echt het beste advies wat betreft onderhoud en schoonmaak en past de vloer zich aan de functie van de ruimte aan.  Op de vraag welk type vloer het beste past bij de functie van een ruimte kunnen de experts in vloeren je dat duidelijk aangeven, al beslis je natuurlijk zelf wat er bij je op de vloer komt. Echt Vloeren onderscheidt zich met name in Beton Ciré, parket, laminaat en de PVC-vloer. Van deze producten zal Beton Ciré je wellicht nog minder bekend in de oren klinken.

Klanten tevreden over beton ciré

Beton Ciré dus, iets dat het best omschreven kan worden als een zeer trendy en stijlvolle afwerkingstechnieken voor wanden, vloeren en meubels. Beton Ciré geeft elk interieur een natuurlijke en huiselijke sfeer. Bovendien is het een zeer sterke ondergrond, eenvoudig met water te reinigen. Beton Ciré is ook weer- en vochtbestendig. Dit maakt het ook in bijvoorbeeld de badkamer prima te gebruiken. Ondertussen brengen we al enkele jaren Beton Ciré aan, dit tot volle tevredenheid van onze klanten overigens. Onze vier ervaren vloerenleggers beschikken over de nodige certificaten en bieden gegarandeerd mooie vloeren. En dat voor elke wens en elk budget.

PVC erg populair, ondanks iets hogere aanschafprijs

Sterk in opmars zijn op dit moment PVC vloeren, die ook opvallend veel voordelen bieden, al is de vloer dan wel iets duurder in aanschaf. Daar staat een veel langere levensduur tegenover. Ook wat betreft deze vloeren biedt Echt Vloeren een compleet aanbod, met voor elk budget en stijl een passende vloer. Daarnaast zijn ook de laminaat vloer en de parketvloer onverminderd populair gebleven en zijn deze vloeren wat betreft dessin en kleuren nadrukkelijk met de tijd meegegaan.

Niet meteen een nieuwe vloer kopen

Een vloer is ontzettend belangrijk voor de uitstraling van je huis, een vloer zorgt voor warmte en sfeer. Het feit dat de parketvloer die je nu hebt liggen beschadigd is geraakt of op bepaalde onderdelen wat slijtage vertoont, wil overigens niet zeggen dat je meteen een nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. Vloeren Echt kan de vloer reinigen, schuren en van een nieuwe lak- of olielaag voorzien, waardoor de vloer niet van nieuw te onderscheiden is. En dat voor een veel aantrekkelijkere prijs dan een nieuwe vloer.  Een mooie vloer laat je leggen, en laat dit ook vooral aan onze vakmensen over, als je althans alleen het beste voor en op de vloer wilt.

Parketvloer Echt