Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

PVC vloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

PVC vloeren Helmond

Binnen het enorme aanbod aan vloeren dat voor de consument beschikbaar is, neemt de PVC vloer een bijzondere positie in. PVC is aan een opmars bezig die op z’n minst indrukwekkend genoemd mag worden. Dat merken we ook bij PVC Vloeren Helmond, waar steeds meer mensen gericht komen voor een vloer van PVC. Vanwege de enorme populariteit is het aanbod aan vloeren van dit materiaal enorm toegenomen de laatste jaren. Behalve in huizen kiezen ook steeds meer kantoren voor een PVC vloer.

PVC zorgt voor rust en een moderne uitstraling

Steeds vaker zie je in zowel woningen als in bedrijfspanden PVC op de vloer liggen. Niet zo verwonderlijk overigens, want een PVC vloer – en zeker die van ons, van PVC Vloeren Helmond dus- biedt gewoon heel veel voordelen. Meer dan alleen het feit dat een vloer van PVC voor rust en een moderne uitstraling zorgt. Heel veel meer zelfs.

Lange levensduur en zo goed als onderhoudsvrij

Een PVC vloer gaat erg lang mee en is sterker dan welke vloerbekleding dan ook. Soms mag PVC dan weliswaar ietsje duurder zijn dan een andere vloer, gerekend naar de levensduur is de vloer omgerekend waarschijnlijk goedkoper. Koop je een vloer bij PVC Vloeren Helmond, dan koop je een vloer waaraan je heel weinig werk hebt. De vloer is zo goed als onderhoudsvrij en met een stofzuiger en een natte doek kun je er jaren en jaren tegenaan.

Weinig geluid en prima met vloerverwarming

Ook het feit dat onze vloeren geluiddempend zijn, is een voordeel. Helemaal als je in een tussenwoning of een appartement woont. Onze adviseurs zullen je ook bijpraten over de perfecte combinatie PVC vloer en vloerverwarming. PVC geleidt warmte, waardoor er weinig warmte verloren gaat en ook je energienota daalt. Nog weer een voordeel van een PVC vloer.

Laat je vloer leggen door onze vakmensen

Bij ons, bij PVC Vloeren Helmond, is het aanbod PVC vloeren indrukwekkend. Je hebt deze vloer gewoon in zoveel soorten en maten, dat alleen al daaruit kiezen een opgave is. Wist je dat er bij het leggen van een vloer van PVC geen plakplinten gebruikt worden maar dat de vloer strak tegen de muur gelegd wordt? En wist je ook dat je beschadigde delen van de PVC vloer gemakkelijk kunt vervangen? En zo zijn er heel veel meer voordelen die een PVC vloer in de aanbieding heeft.  Hoewel een PVC vloer steeds gemakkelijker geklikt kan worden, verdient het aanbeveling om voor het leggen een beroep te doen op de experts van PVC Vloeren Helmond, simpelweg omdat je alleen dan het beste resultaat krijgt. En een zo fraaie vloer als die van PVC, verdient het echt om perfect gelegd te worden.

Meer dan alleen PVC

Wij van PVC Vloeren Helmond hebben behalve de kwalitatief uitstekende PVC vloeren nog veel meer te bieden, waaronder vloeren van laminaat en parketvloeren. Daarnaast is er een mooi aanbod van houten vloeren beschikbaar. Als je bij ons van PVC Vloeren Helmond niet de perfecte vloer vindt, vind je die echt nergens. Dat durven we best te zeggen.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]