Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Vloeren Limburg

Ruim assortiment vloeren en parket

De mooiste parketvloeren van Limburg
Een mooie vloer is een belangrijk onderdeel van je huis of bedrijf. Het voegt een element toe aan je interieur waarvan het belang niet onderschat mag worden. Ben je uitgekeken op je huidige vloer en zoek je iets nieuws? Neem dan een kijkje bij MH Vloeren in Roermond. Als het aankomt op parket in Limburg, dan zul je geen mooier aanbod vinden dan bij ons. We hebben vloeren in verschillende stijlen en formaten. Wil je een rustige, klassiek uitgevoerde vloer? Of ben je voor een kinderkamer op zoek naar een speelsere look? Wij hebben alle stijlen klaarliggen die je maar kunt bedenken.


Een nieuwe vloer kopen in Limburg
Bij MH Vloeren Roermond hebben we veel ervaring met de verkoop van mooie vloeren. Wij kunnen je goed adviseren als je een vloer in uw huis wilt leggen, maar nog even geen idee heeft wat er nu precies bij je interieur past. Maar je kunt niet alleen bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe vloer, ook op het gebied van parketonderhoud leveren wij de hoogste kwaliteit. Ben je eigenlijk helemaal nog niet uitgekeken op je vloer, maar heeft deze wel wat aandacht nodig? Laat ons je vloer weer nieuw elan geven.

De vloerenexpert van Limburg
Neem voor parket in Limburg vandaag nog contact met ons op. Wij beantwoorden graag alle vragen die je maar over dit onderwerp kunt hebben. Beter nog: loop een keer onze showroom binnen, waar je ons hele aanbod overzichtelijk bij elkaar ziet liggen. Samen met jou bekijken we dan welke vloer het beste bij je inrichting past.