Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Eiken vloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Eiken vloeren Limburg

Weleens aan een eiken vloer gedacht? Dan heb je meteen het belangrijkste onderdeel van je interieur binnen, want de vloer zal altijd alle aandacht opeisen. Wil je de vloer voor een groot deel de sfeer van je huis laten bepalen, kies dan voor een eiken vloer. Daarmee haal je een eyecatcher van formaat in huis. Bij ons van Eiken Vloeren Limburg vind je tal van eiken vloeren die tegemoetkomen aan vrijwel alle wensen en die daarnaast ondanks alle verhalen die de ronde doen ook nog eens goed betaalbaar zijn.

 

De eiken vloer is beschikbaar in alle soorten en maten

Er is niet één eiken vloer. In ons assortiment zie je eiken vloeren in alle soorten en maten en zijn er onderling best wat prijsverschillen. Op die manier is er dus ook voor elk budget een geschikte vloer. Bij Eiken Vloeren Limburg – bij ons dus-  vind je ook een eiken vloer in white wash, in de notenkleur en grijs gerookt want ook het kleurenpalet is de afgelopen jaren aanzienlijk groter geworden. Ondanks dat heeft de eiken vloer wel steeds de prachtige, natuurlijke uitstraling behouden. Behalve de warmte, de klasse en de authenticiteit die een eiken vloer uitstraalt, is ook het feit dat er heel veel uitvoeringen beschikbaar zijn en van een standaard eiken vloer dus geen sprake is.

Bij beschadiging of slijtage hoef je niet meteen een nieuwe vloer te kopen

Wat ook al in het voordeel van een eiken vloer spreekt, zo horen we hier bij Eiken Vloeren Limburg niet zelden, is dat je een eiken vloer tegenwoordig prima op kunt knappen. Mochten er dus na verloop van tijd wat beschadigingen optreden of is er sprake van lichte slijtage, dan hoef je niet meteen een nieuwe vloer aan te schaffen. Het is dan gewoon een kwestie van de vloer laten schuren en behandelen en de eiken vloer is vervolgens niet van nieuw te onderscheiden. Met een eiken vloer kun je op deze manier dus heel lang doen. Let wel, vraag altijd aan de specialisten van Eiken Vloeren Limburg hoe het precies zit met onderhoud, want een vloer van eiken behoeft wel enig onderhoud.

Een goede vloer verdient het om gelegd te worden

Koop jij je eiken vloer bij ons, bij Eiken Vloeren Limburg dus, laat ons die vloer dan ook leggen. Een eiken vloer verdient het om op de juiste wijze gelegd te worden. Dat kunstje beheersen onze medewerkers als geen ander. Een goede vloer verdient het om goed gelegd te worden. Spreek dus dat ook meteen af. Heb je liever iets anders op de vloer? Geen probleem, want bij ons vind je ook een royaal aanbod laminaatvloeren en vloeren van PVC.  Het gebeurt niet zelden dat mensen komen voor laminaat, maar met een vloer van PVC de deur uitgaan of andersom. Laat je dus gewoon verrassen en laat je zeker goed informeren door onze medewerkers. Want behalve door de geleverde kwaliteit en ons veelzijdige aanbod staan wij van Eiken Vloeren Limburg bekend om ons altijd deskundig en eerlijk advies.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]