Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Houten vloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Houten vloeren Limburg

Bij ons van Houten Vloeren Limburg ben je precies daar waar je moet zijn als je ook helemaal weg bent van houten vloeren. Houten vloeren leven, bieden warmte en lijken met de jaren wel mooier te worden. Houten Vloeren Limburg bied je het beste op het gebied van houten vloeren en adviseert over het onderhoud, een belangrijk element als je een houten vloer aanschaft.

Een houten vloer is een unieke vloer

Houten Vloeren Limburg heeft vloeren met karakter in de aanbieding, met planken met elk een eigen tekening. Ook het feit dat je de keuze hebt uit verschillende houtsoorten, houtstructuur, afwerking en de wijze van leggen, maken van elke houten vloer een andere, unieke vloer. Die unieke eigenschappen maken hout zo populair. Bovendien haal je de natuur in huis en bied je elke ruimte een warme, uitnodigende sfeer.

Vloeren worden met de jaren mooier

Bij ons, bij Houten Vloeren Limburg, bieden we vloeren die met de jaren mooier worden en aan uitstraling winnen. Of aan karakter, karakter dat zich vormt naar gelang er op een vloer van hout geleefd wordt. Hout biedt unieke eigenschappen en dat maakt van een houten vloer inderdaad een vloer die ietsje meer kost dan de gemiddelde vloer. Toch hebben we zoveel uiteenlopende vloeren, dat we voor elke portemonnee een houten vloer in de aanbieding hebben. Onze adviseurs staan alom bekend als deskundigen en kunnen je advies geven over de werking van hout, want er zijn best een aantal zaken die je echt moet weten. Hout ‘werkt’ en zet uit bij een hoge luchtvochtigheid. Hout krimpt daarentegen als de lucht weer droger wordt. Niets bijzonders overigens, hout is natuur en de natuur werkt. Soms echter kan de werking zo groot zijn, dat er kieren en scheuren zo groot worden dat dit echt afbreuk doet aan uitstraling van de vloer. Als geen ander weten wij hoe hier mee om te gaan en hanteren we speciale legtechnieken. Het feit dat we jaren garantie op onze houten vloeren geven, zegt hoeveel vertrouwen we hebben in onze producten.

Frequent stofzuigen en dweilen en het juiste reinigingsmiddel

Wil je lang genieten van onze houten vloer, vraag dan onze medewerkers wel even naar de wijze van onderhoud. Dit luistert namelijk nogal nauw bij vloeren van hout. Onderhoud begint uiteraard met gewoon frequent stofzuigen en dweilen. Daarnaast kan er een reiniger aangeschaft worden die is afgestemd op de specifieke afwerking van de vloer. Gewoon even vragen aan een van ons, een van de ervaren specialiste van Houten Vloeren Limburg.

Wij nemen alleen met perfectie genoegen

Waar wordt de vloer geplaatst, welke houtsoort vind je mooi en welke tekening of structuur spreekt je aan? Houten Vloeren Limburg heeft het allemaal in de aanbieding en legt bovendien de houten vloeren op de enige juiste wijze bij je thuis. Daarbij wordt geen enkel detail vergeten en wordt de vloer altijd perfect gelegd, want alleen met perfectie nemen wij van Houten Vloeren Limburg genoegen. Omdat hout – dat uiteraard bij ons over het FSC-keurmerk beschikt-  dit verdient.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]