Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Parketvloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Parketvloeren Limburg

Parket is en blijft aantrekkelijk voor heel veel mensen als het gaat om vloerbekleding. Daarmee is de parketvloer een blijvertje gebleken, in een wereld die toch nogal wat veranderingen heeft ondergaan. Parketvloeren Limburg biedt alleen de beste parketvloeren tegen de scherpst mogelijke prijzen. Uiteraard leggen we je nieuwe vloer ook op perfecte wijze voor je aan.

Mensen houden van de warme uitstraling

We zien en horen het niet zelden in onze zaak. Mensen komen speciaal naar Parketvloeren Limburg om parket uit te kiezen omdat ze zo houden van de warme uitstraling die het heeft. Met parket breng je warmte en leven in je huis.  Het is, zo zeggen klanten als ze bij ons van Parketvloeren Limburg op bezoek zijn, het gevoel als je eroverheen loopt. Dat aangename gevoel, dat gevoel dat geen enkele andere vloerbekleding je kan bieden. Wat ook in het voordeel spreekt van een parketvloer is dat het een vloer is die wel te herstellen is bij schade of wat slijtage. Kwestie van schuren en van een nieuwe afwerking voorzien. Parket gaat overigens best lang mee, zeker als je de vloer met de beste zorg onderhoudt.

Parketvloer biedt perfecte isolatie

Parketvloeren Limburg biedt vloeren die voor de beste isolatie zorgen die je je maar wensen kan.  De vloer is warm en ziet er ook warm uit. Let wel op als je als je parket wilt combineren met vloerverwarming. Verstandig om dit eerst aan ons en speciaal de ervaren medewerkers van Parketvloeren Limburg te vragen.  Met een vloer van parket geef je elk huis meerwaarde; hout wordt schaars en elke houten vloer maakt een huis meer waard. Zeker als het parket er al wat langer er ligt en een eigen leven is gaan leiden. Want dat is wat deze vloer ook al zo mooi maakt.

Zorg voor goed en regelmatig onderhoud

Het is wel zaak even goed met onze vakmensen te overleggen over het onderhoud van de vloer, want zeker de afwerkingslaag dient regelmatig opnieuw aangebracht te worden. Parket is wel, als we dan even kritisch mogen zijn, wat duurder in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat. Toch is er binnen het aanbod aan parket ook weer veel prijsverschil. Je vraagt ook de medewerkers van Parketvloeren Limburg of en onder welke voorwaarden je deze vloer in de vochtigere ruimte kunt gebruiken. Want dan is toch wel enige voorzichtigheid geboden.

Vloeren verdienen het om perfect gelegd te worden

Graag praten wij als team van Parketvloeren Limburg je bij over de soorten en maten parket die we voor je in de aanbieding hebben. We weten zeker dat we ook voor jou de geschikte parketvloer hebben, een vloer die past bij de rest van je inrichting en ook bij de inhoud van de portemonnee. Behalve parketvloeren bieden we nog heel veel meer en hebben we ook altijd een passende vloer van PVC of laminaat voor je beschikbaar. Uiteraard zijn we als geen ander in staat de vloeren op perfecte wijze te leggen, gewoon omdat mooie vloeren het verdienen om goed gelegd te worden.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]