Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Beton ciré badkamer

Beton ciré is perfect voor in de badkamer en is daarnaast toe te passen op vloeren en wanden en ook als aanrechtblad. Bovendien is beton ciré fris en geeft het elke ruimte een natuurlijke uitstraling. Bovendien is een beton ciré badkamer buitengewoon gemakkelijk schoon te houden.

Cementgebonden met hars en watervast

Beton ciré is prima geschikt voor heel de badkamer. Beton ciré in de badkamer is cementgebonden met hars, is watervast en ideaal in een vochtige omgeving zoals een badkamer dat is. Beton ciré geeft rust aan je badkamer. Door beton ciré te stuken en te schuren krijgt het een eigen handtekening en een geheel eigen karakter. Als je beton ciré in de badkamer combineert met frisse kleuren en wat fijnere materialen krijg je een unieke badkamer.

Beton ciré in de badkamer is onderhoudsvriendelijk en ook nog eens heel fraai

Beton ciré in de badkamer is niet alleen fraai. Het is ook buitengewoon onderhoudsvriendelijk. Eigenlijk heb je er nadat het is aangebracht geen omkijken meer naar. Beton ciré in je badkamer maak je heel simpel schoon met een simpel, zuurvrij schoonmaakmiddel. Zo tast je de betonstructuur zo weinig mogelijk aan. Beton ciré is bovendien voegloos waardoor schimmels geen enkele kans meer krijgen in de badkamer, daar waar ze anders zo graag verblijven. Beton ciré is toch al buitengewoon hygiënisch. Daarom ook wordt beton ciré ook als aanrechtblad toegepast. Vuil kan zich niet aan het aanrechtblad met speciale coating hechten en zo blijven ook bacteriën uit. Beton ciré voor de badkamer biedt je een onherkenbare en schone badkamer, en koop je beton ciré bij MH Vloeren, dan weet je dat je altijd tegen aantrekkelijke prijzen aan je beton ciré kunt komen.

Laat beton ciré aanbrengen door de professionals van MH Vloeren

Beton ciré in de badkamer laat je uiteraard ook leggen door de specialisten van MH Vloeren. Als geen ander weten zij steeds weer voor een perfecte afwerking te zorgen. Alleen als je beton ciré laat leggen door professionals weet je dat je gaat profiteren van de voordelen die dit materiaal te bieden heeft. Het is beslist niet verwonderlijk dus dat steeds meer mensen besluiten beton ciré in de badkamer te laten leggen. Dan namelijk kun je er weer jarenlang tegenaan. Bovendien heb je na het aanbrengen door de professionals van MH Vloeren geen omkijken meer naar de badkamer.

 

Verschillen in hardheid en in kleuren

Beton ciré kan wat betreft de hardheid verschillen en is in verschillende kleuren beschikbaar. Er kan dus echt maatwerk geleverd worden en dat maakt ook dat de aanbieders beton ciré tegen verschillende prijzen aanbieden. Overigens heeft MH Vloeren meer te bieden dan alleen beton ciré in je badkamer. Zo ben je er ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een kwalitatief goede en betaalbare laminaatvloer of toch liever een PVC vloer wenst. MH Vloeren kan ook je parketvloeren bij slijtage en schade een tweede leven geven door de vloer te schuren en te lakken, Reden genoeg dus om eens een bezoek te brengen aan MH Vloeren in Roermond.