Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

DIENSTEN

Vloeronderhoud

Om zo lang mogelijk van je vloer te kunnen genieten is het belangrijk dat je je vloer zelf goed onderhoudt, maar laat ook regelmatig je vloer onderhouden door een specialist, zoals MH Vloeren.

Vloeronderhoud producten

Net zoals bij alles wat je gebruikt moet je ook je vloer regelmatig schoonmaken en onderhouden. Daardoor blijft je vloer langer mooi en beschadigt het ook niet. Want zand, kleine steentjes en overige viezigheden die uiteindelijk op je vloer belanden kunnen krassen veroorzaken als je het niet tijdig opruimt. Schoonmaak en onderhoud is dus belangrijk. Je vindt bij ons dan ook specialistische producten die je vloer grondig reinigen zonder strepen achter te laten.

Wat kun je zelf doen?

Wil je lang kunnen genieten van je mooie parket? Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om de levensduur van jouw parket te verlengen. Denk hierbij aan:

  • Je vloer goed schoonhouden
  • Plaats droogloopmatten tegen vuil en vocht
  • Plaats viltjes onder meubels
  • Gebruik de juiste reinigingsmiddelen, dit verschilt per vloer

Wat kunnen wij doen?

Als wij een nieuwe vloer hebben geleverd of gelegd, geven we je advies over verder onderhoud. Naast het zelf onderhouden van jouw vloer is het ook van belang om jouw vloer regelmatig te laten onderhouden door een vloerexpert. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Voordat wij aan de slag kunnen met het onderhoud komen wij langs om je vloer te inspecteren. In sommige gevallen is onderhoud niet meer realistisch en raden wij aan om een vloerrenovatie uit te voeren. 

Indien onderhoud wel relevant is voeren wij met name de volgende werkzaamheden uit: polijsten, schuren, borstelen, lakken, oliën en waxen. 

 

Wil je een afspraak maken voor vloeronderhoud?

Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!