Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

DIENSTEN

Vloerrenovatie

Laat je vloer renoveren. Zo wordt jouw eigen vloer weer zo goed als nieuw...

Wanneer is vloerrenovatie mogelijk

Duizenden voetstappen, zonlicht en water. Je vloer heeft veel te verduren, elke dag weer. Dan is het niet zo gek dat er met de jaren een aantal beschadigingen zichtbaar worden. De kosten voor een nieuwe vloer kunnen torenhoog uitvallen. Het is dus een goed idee om je parket te laten renoveren door een specialist. Wij maken je vloer weer zo goed als nieuw. Zo bespaar je tijd en geld.

Vloerrenovatie is een goede optie wanneer:

  • Je vloer beschadigd is
  • Het tijd is voor een andere uitstraling van het parket
  • Je vloer waterschade heeft opgelopen
  • De zonlicht jouw vloer heeft aangetast

Onze werkwijze

Vloerrenovatie begint bij het schuren van de vloer. Het schuren gebeurt in een aantal etappes. Met elke stap wordt er iets fijner geschuurd. Dit zorgt voor het mooiste resultaat. Oneffenheden worden verwijderd en naden worden weer mooi gemaakt. We gaan pas door met de volgende stap als jij, en wij, 100% tevreden zijn.

Je bepaalt zelf de afwerking

Na het schuren wordt het tijd voor de afwerking. Hier kan je kiezen in verschillende soorten lakken en oliën. Denk aan een matte of glanzende afwerking. Er zijn verschillende mogelijkheden, dus vraag ons ernaar. Wij zullen je altijd bijstaan bij je keuze. Al onze producten staan voor een hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.  Daarom geloven wij in parket dat een leven lang meegaat, met een minimale hoeveelheid onderhoud.

Parket vloer schuren is een vak apart

Lang niet iedereen kan een vloer schuren. Daar zijn bergen ervaring, uitstekend materiaal en betrouwbare machines voor nodig. Je kunt het natuurlijk zelf proberen, maar het resultaat zal nooit optimaal zijn. Daarbij komt dat opgelopen schade lastig zelf te repareren is. Daarom kan je beter voorkomen dan genezen. Kies voor een specialist. Onze vloerenleggers beschikken over jarenlange ervaring en de benodigde keurmerken. Wij kunnen je dan ook garanderen dat je blij zal zijn met het resultaat. Een tevreden klant is waar we het allemaal voor doen. De klus is pas geklaard als jij tevreden bent.

Wij werken in de regio Limburg en Noord-Brabant

Onze showroom is gevestigd in Echt en Boxmeer. We behandelen vloeren in het zuiden van het land.

Benieuwd wat wij voor jouw parket kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.