Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

DIENSTEN

Traprenovatie

Begint jouw trap er beschadigd uit te zien? Dan is traprenovatie de oplossing. Onze specialisten maken jouw trap weer als nieuw!
Tranrenovatie houten panelen

Professionele traprenovatie

Een trap wordt de gehele dag door veel gebruikt. Geen wonder dus dat je trap na verloop van tijd slijt en er dof uit gaat zien. Om duurzaam je trap er weer als nieuw uit te laten zien, kies je voor een vakkundige traprenovatie door MH vloeren.

Onze werkwijze

Wij renoveren trappen door gebruik te maken van van maatwerk overzettreden. Overzettreden heb je in allerlei verschillende kleuren en materialen, zoals PVC en hout. Daarnaast plaatsen wij desgewenst ook stootborden. Zo kun je je trap geheel een nieuwe look and feel geven en er weer helemaal als nieuw uit laten zien.

Ook kunnen wij ervoor zorgen dat je trap extra veilig wordt in gebruik door het plaatsen van trapneuzen of antislipstrips.

Vorige slide
Volgende slide

Traprenovatie is maatwerk

In ieder huis zijn trappen anders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoeken en bochten op verschillende plekken en brede of juist smalle treden. Hierdoor is een traprenovatie eigenlijk altijd maatwerk. Dit maakt het lastig om een traprenovatie zelf netjes uit te voeren. Wil je dat je trap vakkundig gerenoveerd wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ruime ervaring in traprenovatie.

Bekijk hier een selectie uit de trappen die wij hebben mogen renoveren.

Hulp nodig bij het renoveren van je trap?

Wil je graag je trap renoveren? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar om je trap er weer als nieuw uit te laten zien!