Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Beton ciré kleuren

Beton ciré pas je toe in de badkamer, op de vloer, aan de wand en op je aanrechtblad. Het betonstuc heeft eigenschappen die het in elk huis in elk geval een stuk hygiënischer maken en voor een frisse en natuurlijke uitstraling zorgen. Ondertussen zijn de beton ciré kleuren bijna oneindig. Voordelen van het gebruik van dit product zijn onder meer het geringe onderhoud dat je hoeft te plegen en de brede toepassingsmogelijkheden.

De verrassende beton ciré kleuren maken elke ruimte uniek

Juist door beton ciré te schuren en door vervolgens voor verrassende kleuren te kiezen geef je een eigen handtekening aan de ruimte waarin het beton ciré is aangebracht. De beton ciré kleuren maken het populaire product ook meteen onderscheidend, want behalve de standaard beton ciré kleuren kun je kiezen uit kleuren als Oceaan blauw, terracotta, beige, antraciet en cueva. Uiteraard kies je in de badkamer een andere kleur dan in je woonkamer, of kies je juist voor uniforme beton ciré kleuren. Wat betreft de kleuren is alles mogelijk. Het feit dat de beton ciré kleuren in aantal zijn gegroeid zegt al voldoende over de steeds maar weer toenemende populariteit van het product.

Beton ciré biedt nog veel meer voordelen

Behalve de verrassende beton ciré kleuren die je tegenwoordig kunt kiezen biedt deze vorm van betonstuc meer voordelen. Een daarvan is dat er amper onderhoud aan gepleegd hoeft te worden. Met een beetje water kom je al een eind om het voldoende schoon te maken. Gebruik daarbij bij voorkeur geen reinigingsmiddelen met zuren. Dit kan de structuur aantasten. Nog een voordeel is dat beton ciré in de badkamer voegloos is. Zo schakel je meteen ook de hinderlijke schimmels voorgoed uit.

Schimmels en bacteriën krijgen geen kans meer met beton ciré

Ook in de keuken heeft beton ciré nadrukkelijk toegevoegde waarde als aanrechtblad. Vuil weet zich namelijk amper te hechten aan beton ciré en daardoor heb je nauwelijks nog bacteriën in je keuken. En dan laten we het feit dat het gewoon ook nog eens heel mooi staat nog maar even buiten beschouwing. Gevoegd bij de beschikbare beton ciré kleuren haal je met dit product echt wat bijzonders in huis.

Laat beton ciré aanbrengen door professionals voor het beste resultaat

De prijs van beton ciré wisselt per aanbieder. Dit heeft te maken met de mate van hardheid en waarvoor je beton ciré toe gaat passen. Als je alles wilt weten over beton ciré kleuren en over de toepassing van dit product, raadpleeg dan de specialisten van MH Vloeren. Ze adviseren je graag over een extra coating of over de teint en de specialisten kunnen op perfecte wijze beton ciré aanbrengen. Dat aanbrengen is toch al iets dat je aan professionals overlaat als je althans alleen het mooiste resultaat nastreeft. Behalve voor beton ciré kun je bij MH Vloeren ook terecht voor laminaatvloeren en PVC vloeren. MH Vloeren is ook het adres voor het repareren van parketvloeren. Door te schuren en te lakken wordt de vloer weer als nieuw.