Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Onze diensten

Wij hebben oplossingen voor iedere ruimte in je woning. Onze diensten en producten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Vloeren leggen

Een vloer laten leggen door een vloerspecialist scheelt je niet alleen veel tijd en moeite. Je vloer gaat ook nog eens langer mee! Kies voor duurzaamheid en laat het leggen van de vloer aan MH vloeren over.

Vloeronderhoud

Om optimaal en zo lang mogelijk van je vloer te kunnen blijven genieten, zul je je vloer goed moeten onderhouden. Laat onze vloerspecialisten jouw vloer vakkundig onder handen nemen.

Vloerrenovatie

Begint jouw vloer door gebruik beschadigingen te vertonen? Dan is vloerrenovatie wellicht de oplossing. Jouw vloer vernieuwen laat je over aan onze vloerspecialisten.

Echt vakmanschap

bij al onze diensten

Onze diensten en vloeren zijn van topkwaliteit en wij vinden het dan ook erg belangrijk dat deze kwalitatief gelegd en onderhouden worden. Kies je voor kwaliteit en duurzaamheid? Dan kies je voor MH vloeren.

Vloeren leggen

Als je een vloer van parket, pvc, laminaat of Beton-Ciré laat leggen gaat deze langer mee als je kiest voor een professional. MH Vloeren uit Echt heeft de kennis en de expertise om je vloer op een duurzame manier te leggen. Maak gebruik van onze eigen vakmensen die met veel plezier deze diensten leveren.

kies voor vakmanschap

Je kiest een van onze kwalitatieve vloeren in onze showroom. Vervolgens gaan wij aan de slag met een plan op maat om de vloer duurzaam en vakkundig te leggen. Vervolgens kun je jarenlang genieten van jouw prachtige vloer!

Vloeronderhoud

Over vloeronderhoud

Vloeronderhoud begint eigenlijk al bij regelmatig schoonmaken en het gebruik van de juiste schoonmaakproducten. Deze vind je in onze showroom. 

Kies voor vakmanschap

Maak je al jaren gebruik van je vloer en is deze echt aan specialistisch onderhoud toe? Dan helpen wij je graag! We inspecteren je vloer om te bepalen welke vorm van onderhoud het beste resultaat zal opleveren.

Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor je verzorgen: polijsten, schuren, borstelen, lakken, oliën en waxen.

Vloerrenovatie

Over vloerrenovatie

Je vloer heeft veel te verduren, elke dag weer. Dan is het niet zo gek dat er met de jaren een aantal beschadigingen zichtbaar worden. Begint jouw vloer beschadigingen te vertonen? Dan is vloerrenovatie wellicht de oplossing. Laat jouw vloer dan schuren en oliën door MH vloeren. Hierna is jouw eigen vloer zo goed als nieuw.

Kies voor vakmanschap

Wij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat de vloerrenovatie vakkundig uitgevoerd wordt. We schuren je vloer in verschillende stappen en vervolgens verzorgen we de afwerking met olie en lak naar keuze.

Traprenovatie

Over traprenovatie

Trappen worden dagelijks veel gebruikt en zullen door de jaren heen steeds meer verslijten. Het is dan ook geen wonder dat na verloop van tijd je trap aan onderhoud toe is. 

Kies voor vakmanschap

Traprenovatie vereist veel maatwerk. Wil je dat het mooi en kwalitatief gebeurt, dan zul je een professional moeten inschakelen. Wij helpen je graag om je trap er weer als nieuw uit te laten zien. We bekleden je traptreden met PVC of houten overzettreden naar keuze. Desgewenst plaatsen we ook stootborden, antislipstrips en losse trapneuzen. 

Tevreden klanten

Professionele en betrouwbare
vloerservice waarop je kunt vertrouwen

Duurzaam

Uitstekende service

Kwaliteitsvakmanschap

Jarenlange ervaring

Offerte op maat

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom