Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Parketvloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Parketvloeren Limburg

Parket is en blijft aantrekkelijk voor heel veel mensen als het gaat om vloerbekleding. Daarmee is de parketvloer een blijvertje gebleken, in een wereld die toch nogal wat veranderingen heeft ondergaan. Parketvloeren Limburg biedt alleen de beste parketvloeren tegen de scherpst mogelijke prijzen. Uiteraard leggen we je nieuwe vloer ook op perfecte wijze voor je aan.

Mensen houden van de warme uitstraling

We zien en horen het niet zelden in onze zaak. Mensen komen speciaal naar Parketvloeren Limburg om parket uit te kiezen omdat ze zo houden van de warme uitstraling die het heeft. Met parket breng je warmte en leven in je huis.  Het is, zo zeggen klanten als ze bij ons van Parketvloeren Limburg op bezoek zijn, het gevoel als je eroverheen loopt. Dat aangename gevoel, dat gevoel dat geen enkele andere vloerbekleding je kan bieden. Wat ook in het voordeel spreekt van een parketvloer is dat het een vloer is die wel te herstellen is bij schade of wat slijtage. Kwestie van schuren en van een nieuwe afwerking voorzien. Parket gaat overigens best lang mee, zeker als je de vloer met de beste zorg onderhoudt.

Parketvloer biedt perfecte isolatie

Parketvloeren Limburg biedt vloeren die voor de beste isolatie zorgen die je je maar wensen kan.  De vloer is warm en ziet er ook warm uit. Let wel op als je als je parket wilt combineren met vloerverwarming. Verstandig om dit eerst aan ons en speciaal de ervaren medewerkers van Parketvloeren Limburg te vragen.  Met een vloer van parket geef je elk huis meerwaarde; hout wordt schaars en elke houten vloer maakt een huis meer waard. Zeker als het parket er al wat langer er ligt en een eigen leven is gaan leiden. Want dat is wat deze vloer ook al zo mooi maakt.

Zorg voor goed en regelmatig onderhoud

Het is wel zaak even goed met onze vakmensen te overleggen over het onderhoud van de vloer, want zeker de afwerkingslaag dient regelmatig opnieuw aangebracht te worden. Parket is wel, als we dan even kritisch mogen zijn, wat duurder in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat. Toch is er binnen het aanbod aan parket ook weer veel prijsverschil. Je vraagt ook de medewerkers van Parketvloeren Limburg of en onder welke voorwaarden je deze vloer in de vochtigere ruimte kunt gebruiken. Want dan is toch wel enige voorzichtigheid geboden.

Vloeren verdienen het om perfect gelegd te worden

Graag praten wij als team van Parketvloeren Limburg je bij over de soorten en maten parket die we voor je in de aanbieding hebben. We weten zeker dat we ook voor jou de geschikte parketvloer hebben, een vloer die past bij de rest van je inrichting en ook bij de inhoud van de portemonnee. Behalve parketvloeren bieden we nog heel veel meer en hebben we ook altijd een passende vloer van PVC of laminaat voor je beschikbaar. Uiteraard zijn we als geen ander in staat de vloeren op perfecte wijze te leggen, gewoon omdat mooie vloeren het verdienen om goed gelegd te worden.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Parketvloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Parket vloeren Eindhoven

Nog steeds is parket een veel gebruikte vorm van vloerbedekking, een vloerbekleding die dan ook binnen elke interieurstijl past en in staat is om elke woning iets persoonlijks te geven. Wij van Parket Vloeren Eindhoven noemen het bovendien een gezellige vloer.

Verkrijgbaar in diverse houtsoorten

Voor de goede orde; parket staat voor het aanbod van verschillende hardhouten vloeren in massief hout. Nadat de planken gezaagd zijn, worden ze vervolgens geschuurd en in de lak, was of olie gezet. Wij van Parket Vloeren Eindhoven bieden parketvloeren in diverse uitvoeringen en kleuren. In ons assortiment maak je een keuze uit houtsoorten als teak, notelaar, esdoorn, kastanje en merbau. Met een parketvloer richt je zo goed als elke ruimte in al doet parket het wel minder goed in de meer vochtige ruimte.

Met kliksysteem eenvoudig te leggen

Wie in het brede aanbod van Parket Vloeren Eindhoven kijkt, die ziet dat er verschillende soorten parket beschikbaar zijn. Zo koop je bij ons een plankenvloer, een strokenpakket, fineerparket of een samengestelde parketvloer. Traditioneel staat parket voor massieve, houten planken die nog wel geschuurd en afgewerkt moeten worden. Heb je het over strokenparket dan bedoel je gefabriceerd parket met dat in diverse breedtes en lengtes aangeboden worden en aan de zijkant groeven hebben. Daardoor kun je ze met een kliksysteem tamelijk eenvoudig plaatsen. Wij van Parket Vloeren Eindhoven bieden zoals gezegd ook een samengesteld parketvloer, die in de meeste gevallen uit drie lagen bestaan. Vanwege deze toch bijzondere structuur kan deze parketvloer niet kromtrekken.

De isolerende werking wordt geroemd

Bij ons als specialist in parketvloeren in Eindhoven koop je ook fineerparket, ook al opgebouwd uit verschillende lagen. Fineerparket heeft een beschermingslaag. Parket Vloeren Eindhoven weet dat een parketvloer een warme uitstraling biedt en dat het een prettige vloer is om op te lopen. Omdat er gebruik gemaakt wordt van duurzame materialen, kent deze vloer bovendien een langere levensduur. Voordeel van deze vloeren is ook dat mocht er sprake zijn van een beschadiging, die prima is te verhelpen door de vloer te schuren.  Daarnaast is de plaatsing van een parket vloer niet ingewikkeld en wordt de isolerende werking van de vloer door de gebruiker geroemd. Koop je een vloer bij Parket Vloeren Eindhoven dan weet je dat je een vloer koopt die bestand is tegen vocht en temperatuurschommelingen. Parketvloeren zijn niet de goedkoopste vloeren, maar toch is er een vloer voor elk budget. Je koopt in elk geval altijd een kwaliteitsvloer, want daar staat een parketvloer voor.

We bieden een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Uiteraard adviseren we ook over de wijze waarop je de vloer kunt onderhouden en praten we je bij over de beschikbare hout- en parket lijmen, vernissen, oliën, houtkleuringsproducten, boenwassen en andere onderhoudsproducten. Bij ons koop je altijd een vloer die voor sfeer zorgt en warmte uitstraalt. Uiteraard hebben we meer te bieden in de vorm van onder meer PVC vloeren en laminaat en schakel je ons ook in als het gaat om het leggen van vloeren. Dit alles doen we tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]