Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

PVC vloer houtlook

PVC vloeren houtlook

Ben jij op zoek naar een prachtige en betaalbare vloer? Dan is het verstandig om eens na te gaan of PVC vloeren met houtlook geschikt zijn. Vloeren met een houtlook zorgen voor een warme sfeer in huis. Bovendien zijn er veel liefhebbers van de houtlook. PVC vloeren hebben veel gunstige eigenschappen en zijn relatief goedkoop. Hierdoor vormen de PVC vloeren met houtlook een fantastisch alternatief. De houtlook is tijdloos, waardoor de vloeren niet uit de mode zullen raken.

Ben jij geïnteresseerd in dit type vloer? Dan is MH Vloeren dé aanbieder die je nodig hebt. Onze vakmensen kunnen de PVC vloeren leggen, waardoor de vloeren er fantastisch uitzien. Bovendien gaan de vloeren ook langer mee wanneer deze op de juiste manier aangelegd zijn. Om deze reden is het aan te raden om het leggen van de PVC vloer over te laten aan een expert, ondanks dat dit type vloer eenvoudiger te leggen is dan de meeste andere vloeren.

Wat zijn de voordelen van PVC vloeren met houtlook?

PVC vloeren met houtlook hebben veel voordelen. Terwijl de PVC vloeren prijzen ontzettend meevallen, ziet een kwalitatieve PVC vloer er zeer realistisch uit. Bovendien kun je uit allerlei verschillende stijlen kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor een donkere houtlook of heb je liever een lichte houtlook? De mogelijkheden zijn eindeloos. Behalve de uitstraling, hebben PVC vloeren met houtlook nog veel meer voordelen. Zo kun je de vloeren bijvoorbeeld goed combineren met vloerverwarming, omdat de PVC vloer warmte opneemt. Bovendien heeft dit type vloer nauwelijks onderhoud nodig. Schoonmaken is zeer eenvoudig doordat PVC een gladde structuur heeft.

Het enige nadeel van PVC is dat er sneller krassen ontstaan dan bij laminaat bijvoorbeeld. Echter, is het binnen veel huishoudens gebruikelijk om de schoenen binnen uit te doen. In dit geval zullen er niet snel krassen ontstaan en vormt dit dus geen probleem. Bovendien is eventuele schade vrij eenvoudig te herstellen, doordat een PVC vloer in delen te vervangen is. Heb jij een oude PVC vloer die je het liefste laat herstellen? Ook dit doen we bij MH Vloeren graag voor je!

Geluiddempend

Een eigenschap die we niet mogen vergeten om te benoemen als we het over PVC vloeren met houtlook hebben, is dat de vloeren geluiddempend zijn. Dit is een belangrijk voordeel tegenover een vloer van echt hout. Een geluiddempende vloer is bijvoorbeeld erg prettig als je met meerdere mensen samenwoont die op andere tijden opstaan of naar bed gaan. Ook voor eventuele onderburen is het prettiger als een vloer geluiddempend is.

Neem contact op met MH Vloeren

Vind jij het belangrijk dat je een mooie PVC vloer met houtlook krijgt? In dit geval leggen onze vakmensen deze vloer graag voor je aan! Wij hebben een ruim assortiment met vloeren waaruit je kunt kiezen. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen, waardoor jij voor weinig geld al een prachtige vloer aan kunt laten leggen. Ben jij benieuwd naar de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zullen vervolgens een vrijblijvende offerte opstellen.