Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

PVC VLOEREN

PVC vloeren

Met PVC vloeren creëer je rust en geef je elke ruimte een moderne uitstraling. Zeker voor de grotere oppervlakken is PVC bij uitstek geschikt. Ook voor gezinnen met opgroeiende kinderen zijn PVC vloeren echt ideaal.

De voordelen van een PVC vloer

Er zijn genoeg redenen te bedenken om voor PVC vloeren te kiezen. Hoewel soms iets duurder in aanschaf, kent een pvc-vloer een behoorlijke langere levensduur. Verdeeld over het aantal jaren dat PVC vloeren extra meegaan, is de vloer allerminst duurder dan welke andere vloer dan ook.  Ander groot voordeel is dat PVC vloeren zo goed als onderhoudsvrij zijn. Gewoon stofzuigen en een keer dweilen is al genoeg. Voor het overige heb je er geen omkijken meer naar.  Ander voordeel is dat de vloer geluiddempend is. Zelfs de loopgeluiden hoor je niet, vandaar dat PVC vloeren ideaal zijn als je in een appartement woont of woonachtig bent in een tussenwoning. PVC vloeren laten ook prima warmte door en kunnen uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming.

Afwerking zonder plakplinten

Ook de afwerking van PVC vloeren is prima. Zo worden er bijvoorbeeld geen plakplinten gebruikt bij de afwerking. Tenslotte hoef je bij schade aan de vloer niet meteen de gehele vloer te vervangen en is de vloer prima te repareren. Doorgaans worden PVC vloeren in verschillende lagen aangebracht, waarbij het klikbare vloersysteem laagdiktes van 2,5 millimeter heeft. PVC past op vrijwel elke ondergrond. Het leggen van PVC vloeren is wel een vak apart overigens. Alleen als de vloer op de juiste manier gelegd wordt, bereik je het effect dat je voor ogen had. Onze ervaren specialisten helpen je graag de vloer op professionele wijze te in je huis aan te brengen. Onze vakmensen beschikken over een keurmerk als het gaat om het leggen van PVC vloeren en staan bekend om de strakke en steady wijze waarop ze telkens weer de vloeren weten te leggen, ongeacht welke ruimte.

Ook specialist in parket- en laminaatvloeren en beton ciré

Alleen als onze specialisten de vloer leggen ergens in de regio Roermond weet je zeker dat je hele lang plezier gaat beleven aan de vloer die ook met visgraatpatroon beschikbaar is en daarnaast spreekt ook het groter wordende kleurpalet steeds meer mensen aan. Onze gespecialiseerde vakmensen zijn behalve in PVC vloeren ook gespecialiseerd in beton ciré, parketvloeren, laminaatvloeren en beton ciré voor in de badkamer. Zo kunnen we steeds de perfecte vloer bieden ongeacht om welke ruimte het gaat.

Deskundig advies en altijd zeer scherpe prijzen

Je kunt onze werkzaamheden beslist zeer klantgericht noemen. Zo zijn wij pas echt tevreden als jij als klant dat ook bent, zoals we ook hechten aan het maken van duidelijke afspraken. Eerder niet, en eerder gaan we ook niet naar huis. Plezier in ons werk, ervaring én kennis; voor ons is elke dag dat we vloeren leggen een leuke, plezierige dag. Uiteraard zijn we behalve voor de aanschaf van een geschikte vloer en het leggen ervan ook het adres waar je altijd deskundig en eerlijk advies krijgt. Bovendien hanteren we zeer scherpe prijzen.