Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Vloeren Eindhoven

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Vloeren Eindhoven

Ben je op zoek naar een aanbieder van vloeren in Eindhoven? Dan kunnen wij van MH Vloeren je van dienst zijn. Wij leggen vloeren in Eindhoven en omgeving, zowel bij particulieren als bedrijven. Als je een nieuwe vloer wilt laten leggen, dan is het zeker aan te raden om ons ruime assortiment eens te bekijken. Zit er een vloer voor je bij die je mooi vindt? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen en zal deze snel en deskundig voor je gelegd door onze vakmensen. Doordat de vloer door een vakman gelegd wordt, kun je er zeker van zijn dat deze er perfect bij komt te liggen. Bestel je een van onze vloeren in Eindhoven? Dan is ons advies om ook het onderhoud van de vloer door ons te laten verzorgen.

Welke voordelen hebben onze vloeren in Eindhoven?

Kies je voor MH Vloeren, dan profiteer je van verschillende voordelen. Om te beginnen hebben wij een groot assortiment en heb je dus ruime keuze. Daarnaast zijn onze vloeren kwalitatief, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Bovendien hechten wij veel waarde aan een goede klantenservice en ook dit merk je terug. Bij MH Vloeren hebben we veel ervaring in het leggen van vloeren. En met onze benodigde keurmerken, kun je er zeker van zijn dat je de vloer krijgt waar je naar op zoek bent.

Verschillende vloeren

Er zijn tientallen verschillende vloeren waaruit je kunt kiezen. Bovendien zijn er ook diverse materialen waar de vloeren van gemaakt kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld uit een vloer van beton cirékiezen, maar ook voor parketvloer of pvc-vloer. Elke verschillende vloer heeft zijn eigen voordelen en karakteristieken. Het is daarom belangrijk dat je voor een vloer kiest die goed op de ruimte in kwestie aansluit. Behalve de verschillende eigenschappen van de vloer, is ook de uitstraling erg belangrijk. Wil je graag weten welke vloer je het beste kunt bestellen, dan kun je altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij hebben alle kennis in huis om jou passend te adviseren, zodat je de geschikte vloer kunt kiezen.

Onderhoud van vloeren in Eindhoven

Is je vloer beschadigd of wil je graag een andere uitstraling? Je hoeft in dat geval niet altijd direct een nieuwe vloer te bestellen De kans is groot dat wij deze vloeren nog kunnen herstellen of pimpen. Zo kunnen we een parketvloer bijvoorbeeld schuren, waardoor de beschadigingen niet langer zichtbaar zullen zijn. Het is echter niet aan te raden om je parketvloer zelf te schuren. Hier heb je namelijk voldoende ervaring en de juiste machines en materialen voor nodig. Bij MH Vloeren zijn we in staat om jouw vloeren op een vakkundige wijze te schuren en te herstellen, zodat deze weer als nieuw lijkt!

Na het schuren van het parket, krijgt de vloer een nieuwe afwerking. Je kunt zelf kiezen wat voor afwerking dit precies wordt. Zo heb je de keuze uit diverse oliën en lakken. Je kunt onder andere kiezen of je een matte of een gladde afwerking wilt. Nadat wij je vloer hebben afgewerkt, kun je er zeker van zijn dat deze een lange tijd mooi blijft. Wij geloven namelijk in parket dan levenslang mee kan gaan.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]