Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Parketvloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Parket vloeren Eindhoven

Nog steeds is parket een veel gebruikte vorm van vloerbedekking, een vloerbekleding die dan ook binnen elke interieurstijl past en in staat is om elke woning iets persoonlijks te geven. Wij van Parket Vloeren Eindhoven noemen het bovendien een gezellige vloer.

Verkrijgbaar in diverse houtsoorten

Voor de goede orde; parket staat voor het aanbod van verschillende hardhouten vloeren in massief hout. Nadat de planken gezaagd zijn, worden ze vervolgens geschuurd en in de lak, was of olie gezet. Wij van Parket Vloeren Eindhoven bieden parketvloeren in diverse uitvoeringen en kleuren. In ons assortiment maak je een keuze uit houtsoorten als teak, notelaar, esdoorn, kastanje en merbau. Met een parketvloer richt je zo goed als elke ruimte in al doet parket het wel minder goed in de meer vochtige ruimte.

Met kliksysteem eenvoudig te leggen

Wie in het brede aanbod van Parket Vloeren Eindhoven kijkt, die ziet dat er verschillende soorten parket beschikbaar zijn. Zo koop je bij ons een plankenvloer, een strokenpakket, fineerparket of een samengestelde parketvloer. Traditioneel staat parket voor massieve, houten planken die nog wel geschuurd en afgewerkt moeten worden. Heb je het over strokenparket dan bedoel je gefabriceerd parket met dat in diverse breedtes en lengtes aangeboden worden en aan de zijkant groeven hebben. Daardoor kun je ze met een kliksysteem tamelijk eenvoudig plaatsen. Wij van Parket Vloeren Eindhoven bieden zoals gezegd ook een samengesteld parketvloer, die in de meeste gevallen uit drie lagen bestaan. Vanwege deze toch bijzondere structuur kan deze parketvloer niet kromtrekken.

De isolerende werking wordt geroemd

Bij ons als specialist in parketvloeren in Eindhoven koop je ook fineerparket, ook al opgebouwd uit verschillende lagen. Fineerparket heeft een beschermingslaag. Parket Vloeren Eindhoven weet dat een parketvloer een warme uitstraling biedt en dat het een prettige vloer is om op te lopen. Omdat er gebruik gemaakt wordt van duurzame materialen, kent deze vloer bovendien een langere levensduur. Voordeel van deze vloeren is ook dat mocht er sprake zijn van een beschadiging, die prima is te verhelpen door de vloer te schuren.  Daarnaast is de plaatsing van een parket vloer niet ingewikkeld en wordt de isolerende werking van de vloer door de gebruiker geroemd. Koop je een vloer bij Parket Vloeren Eindhoven dan weet je dat je een vloer koopt die bestand is tegen vocht en temperatuurschommelingen. Parketvloeren zijn niet de goedkoopste vloeren, maar toch is er een vloer voor elk budget. Je koopt in elk geval altijd een kwaliteitsvloer, want daar staat een parketvloer voor.

We bieden een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Uiteraard adviseren we ook over de wijze waarop je de vloer kunt onderhouden en praten we je bij over de beschikbare hout- en parket lijmen, vernissen, oliën, houtkleuringsproducten, boenwassen en andere onderhoudsproducten. Bij ons koop je altijd een vloer die voor sfeer zorgt en warmte uitstraalt. Uiteraard hebben we meer te bieden in de vorm van onder meer PVC vloeren en laminaat en schakel je ons ook in als het gaat om het leggen van vloeren. Dit alles doen we tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]