Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

Vloeren en Akoestiek: Geluidsoplossingen voor Thuis of kantoor

Vloeren vormen de basis van elk huis en spelen een cruciale rol bij het bepalen van de sfeer en uitstraling van een ruimte. Terwijl het fundament van goede vloerkeuzes tijdloos blijft, kunnen de trends in stijl, kleur en materiaal elk jaar variëren. 2023 is geen uitzondering op deze regel, en vandaag duiken we in de meest trendy vloerstijlen van het jaar.

Duurzaamheid voorop
De groeiende nadruk op milieuvriendelijkheid heeft geleid tot een toename van eco-vriendelijke vloeroplossingen. Materialen zoals bamboe, gerecycled hout en duurzaam geoogst hardhout zijn in trek. Niet alleen zijn deze materialen milieuvriendelijk, ze bieden ook een unieke, natuurlijke schoonheid die niet gerepliceerd kan worden.

Authentieke afwerkingen
Een trend die steeds meer aan populariteit wint, is het gebruik van authentieke afwerkingen. Hierbij wordt het hout op een natuurlijke manier behandeld, waarbij de nerf, knoesten en andere unieke kenmerken behouden blijven.

Donkere en diepe tonen
Diepe, rijke houttinten zoals espresso, mahonie en walnoot zijn zeer gewild. Ze geven ruimtes een luxueuze en gezellige uitstraling en zijn ideaal voor formele ruimtes of grote kamers.

Terrazzo maakt een comeback
Eens populair in de jaren ’70, is terrazzo terug en hoe! Deze vloer, bestaande uit stukjes marmer, graniet of glas ingebed in beton, is zowel duurzaam als stijlvol. Het is ook een geweldige manier om een pop van kleur toe te voegen aan elke ruimte.

Brede planken
Smalle planken maken plaats voor brede planken, die een gevoel van ruimtelijkheid en luxe toevoegen. Ze zijn vooral populair in open ruimtes en lofts.

Patroonvloeren
Of het nu gaat om geometrische ontwerpen, visgraatpatronen of ingewikkelde mozaïeken, patroonvloeren staan centraal in 2023. Ze voegen een direct element van design en interesse toe aan elke kamer.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer of gewoon de nieuwste trends in de vloerindustrie wilt volgen, 2023 biedt een verscheidenheid aan spannende opties om uit te kiezen. Bij MH vloeren zijn we trots op het aanbieden van de nieuwste en beste producten, afgestemd op de huidige trends. Bezoek ons vandaag nog om inspiratie op te doen en de perfecte vloer voor je huis te vinden!