Topkwaliteit producten        Kwaliteitsvakmanschap        Jarenlange ervaring

Advies nodig?    Maak online afspraak         E-mail ons         Bel ons

PVC vloeren

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

PVC vloeren Limburg

Heel veel is hetzelfde gebleven in de wereld van de vloeren. Wat echter wel veranderd is, is de positie die de PVC vloer heeft ingenomen. Steeds meer mensen onderkennen de voordelen die deze vloer te bieden heeft en nemen daarbij de iets duurdere aanschafprijs voor lief.

PVC Vloeren Limburg: specialist in PVC

PVC Vloeren Limburg, dat zijn wij. Specialist in alle beschikbare PVC vloeren en ook in het perfect leggen van de vloer. Koop je een PVC vloer, dan koop je een vloer waar je heel erg lang mee vooruit kunt en waar je amper omkijken naar hebt. De opmars van de vloer van PVC is indrukwekkend en bovendien lijkt het erop dat de trein die PVC heet nog lang niet tot stilstand komt.

Ook uitstekend te combineren met vloerverwarming

Wij van PVC vloeren Limburg weten als geen ander waarom juist deze vloer zo populair is. PVC is sterker en kent een behoorlijk langere levensduur dan andere vloeren. Daarom ook zijn mensen vaak bereid ietsje mee voor een PVC vloer neer te leggen. Bovendien: is de vloer door onze specialisten gelegd, dan heb je er amper nog omkijken naar en heb je aan een stofzuiger en een natte doek voldoende. PVC vloeren dempen bovendien het geluid, wel zo prettig als je in een tussenwoning leeft of een appartement bewoont.  PVC is ook al geweldig in combinatie met vloerverwarming. PVC is als geen enkele andere vloer in staat warmte te geleiden en houdt dus amper warmte vast. Dit ga je ook merken aan je maandelijkse energienota.

Bij het leggen worden geen plakplinten gebruikt

Een stijlvolle vloer als die van PVC laat je door onze specialisten leggen, die daar geen plakplinten voor gebruiken. De vloer wordt strak tegen de muur gelegd. Nog een voordeel van een vloer van PVC is dat mocht je te maken krijgen met beschadigingen, je de vloer in delen kunt vervangen. Hoef je dus niet meteen een nieuwe vloer te kopen. PVC kan prima tegen vocht en dit maakt de vloer geschikt voor de badkamer én voor een gezin met jonge kinderen.

Combinatie van functionaliteit en uitstraling

PVC , ook in het bekende visgraatpatroon te krijgen, klik je gemakkelijk en breng je in lagen aan. Het deel dat je klikt heeft laagdiktes van 2,5 millimeter en past op vrijwel elke ondergrond. Hoewel onze – die van PVC Vloeren Limburg dus- vloeren van PVC dus de nodige functionaliteit bieden, zou je bijna voorbijgaan aan de uitstraling en schoonheid van deze vloer. Het combineert beide zaken dan ook waardoor er sprake is van een zeer complete vloer.

De legdienst van PVC Vloeren Limburg

Een strakke PVC vloer verdient het om gelegd te worden, ondanks het feit dat het steeds eenvoudiger wordt om zelf aan de slag te gaan. Wil je het beste resultaat, een vloer die strak tegen de muur gelegd is en waarmee je jarenlang vooruit kunt? Laat de legdienst van PVC Vloeren Limburg dan haar werk doen. Heb je naar je de vloer amper nog omkijken.

[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT OP” style=”classic” shape=”square” color=”warning” align=”left” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” css_animation=”none” add_icon=”true” custom_onclick=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mhvloeren.nl%2Fstaging1%2Fcontact-vloeren%2F|||”][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column_inner][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]